søndag den 22. maj 2011

Skønne dage på Fyn

Vi har holdt bededagsferie på Fyn, det nød vi alle. Vi boede hos Ole og Solveig som Jacob arbejede hos i sin tid... Deres drenge er godt nok blevet store, men vores unger elsker dem... Og det er en helt fornøjelse...



Fredag nød vi livet i deres sommerhus... Slappede af og var en tur ved vandet noget alle kunne bruge...


Er den ikke flot mor??


Amalie var også nede og gå i sandet.


Der kastes smut og dyppes tær...

Lørdag tog vi ind til Odense. Jeg var en tur i multiscrap og fik gjort de sidste indkøb i butikken.. Lidt øv den lukker... Bagefter gik turen på jernbanemuseumet, hvor Thomas Tog var.. STOR oplevelse... David har aldrig før kørt med tog og kan nu prale af, at hans første togtur var med Thomas.
Davids første togtur.

Her er han så.


Flotte var de..

Ja og bussen var der også... Det var en hyggelig tur rundt i Odenses gader.


Efter nogle timer der valgt vi at gå i Odense Zoo... En meget anderledes Zoo end Ålborg.. Men også hyggelig. Det flotteste er dog pingvinhuset, desværre kan jeg ikke tage billdere der. men det er et besøg værd...  Men vi hilste da på de store skildpadder og de andre dyr også.

Dette er så den mindste der var.


Der var også en masse unger... ved de mange forskellige dyr. Kan ikke huske hvad disse hedder men unger var der mange af og de er da søde.


Det er som Pelle i Rasmus Klump mor, så kan man sætte hånden i næbet, mente David, vi var af en lidt anden opfattelse.

Der var også nogle dyr vi ikke kunne se da der er ved, at lave om, men det skal nok blive godt...

Idag var vi forbi i Rysling, det var hyggeligt, også gik turen hjemad.. Hyggeligt med nogle dage hjemmefra.. Imorgen er det hverdag igen... Det bliver nu heller ikke så tosset...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar