lørdag den 30. april 2011

Hyggelig kagedag

Har idag været på kagekursus i Århus, sammen med en veninde.. SUPER HYGGELIGT.

Vi fik meget ud af det, og ufatteligt det man når og lave... Men de har naturligvis også alt det værktøj der gør det nemt... Men har da fået lidt fif og elsker det.

Vil helt sikkert afsted igen.


Her ses dages resultat

lørdag den 16. april 2011

Davids fødselsdagskage

Igår blev David 4 år ufatteligt, som tiden går!!!!
Og idag skulle han fejres...
Kagen blev lavet og han var SÅ stolt..

TILLYKKE med de 4 min skat

torsdag den 7. april 2011

KORT OG GODT

Det er ikke meget kreativ jeg har været det sidste stykke tid, men tiden er gået med spejder jubilæum... Men nu har jeg da igen været lidt kreativ og et enkelt LO og lidt kort er der da kommet fra hånden.




Lo'et er et billede af Amalie fra i sommer. Dejlig sommertøs. Havde ikke kunne finde det helt rigtige papir, men nu var det der og jeg er blevet rigtig glad for det. Underligt det ikke er længere siden hun var så bitte lille.



Også  har jeg invisteret i SPELLBINDERS stjernerne... Dem bliver jeg meget glade for er jeg sikker på. ELSKER stjerner på drengenes sider. Men uha de er også søde til kort., Og igår fik jeg lavet nogle stykker meget enkle og stadig søde.






Jeg har også et par scrapveninder der har SPELLBINDERS og deres har jeg lånt og der er det også blevet til nogle kort. Det er rigtig hyggeligt, at lave den type kort, de kræver ikke så meget og er gode til bare en lille hilsen.



Jeg er meget glad for kortet med bien synes det er SÅ skønt. Men dette med jordbærpapir og stjerne er også mig...


Ønsker alle en god dag.