onsdag den 23. februar 2011

3 nye LO

Så er min vinterferie ved af være slut. I morgen kalder arbejdet, mens Simon og David skal nyde et par dage hos bedstemor og bedstefar.

Men jeg har da været lidt scrapkreativ i ferien.

Mandag var jeg sammen med nogle piger, som jeg sætter meget stor pris på. Vi hyggede, snakkede og fik også laver lidt. Jeg fik lavet dette LO til Simon. Billederne er fra vores tur i Disneyland sidste år, en rigtig god tur.
Simon kendte ikke til TOY STORY inden vi tog afsted, men af en eller anden grund faldt han for figurene, og var MEGET stolt, da han fik taget dette billede med BUZZ.

Tirsdag gik turen i Randes regnskov. Vi havde en rigtig hyggelig tur, som vi alle 5 nød rigtig meget.

I dag havde jeg igen planlagt at være kreativ- Jeg har lovet mig selv at jeg gerne skal lave 1 LO om ugen og da jeg var bag efter var det jo med, at komme igang. Det er blevet til disse 2

Det første er af David, da vi var i Disneyland. Han var lidt bange for de forskellige figurer. men heldigvis forstod PLUTO det og lavede sjov med ham på afstand, det synes han var meget hyggeligt.
David er nok den af drengene, der snakker mest om turen og ofte spørg han HVOR SNART SKAL VI I DISNEYLAND, det var en MEGET stor oplevelse for ham.


Det andet jeg fik lavet er af Amalie. Det er et super godt billede (synes jeg selv) Det viser meget godt, at min lille pige, slet ikke er så lille mere. Hun er rigtig tøsefjollet her.

.

søndag den 20. februar 2011

Kreativ søndag

Havde idag besøg af min søster. Vi har sommetider nogle dage hvor vi bare er kreative. Vi nyder meget at lave noget sammen, om vi får meget lavet eller om vi snakker tiden væk er meget forskellig, men idag var vi rigtig kreative og fik begge lavet en del af denne type kort. Her ses mine.




Ellers har vi alle bare nydt en hyggelig søndag, og glæder os til, at tage hul på vinterferien. Den bliver rart at have et par dage sammen...


God ferie til dem der har det.